Menu Close

Projektni tim

Projektni tim sastoji se od kompetentnih i stručnih osoba koji su od početka sudjelovali u dijelu ili razvoju cjelokupnog projekta. U nastavku navodimo nužne kapacitete za provedbu projektnih aktivnosti.

Projektni tim sastoji se od 3 djelatnika prijavitelja.

Prvi djelatnik je voditelj projekta Filip Mijatović, diplomirani ekonomist, licencirani stručnjak za mehaniku, razvojni menadžer s dugogodišnjim iskustvom u vođenju projekata te entuzijast u području agronomije i održive poljoprivrede. Poslovne vještine razvoja i koordinacije stekao je kao Business Development Manager u multinacionalnoj kompaniji Ergomed Plc dok je kao glavni koordinator tehničke podrške brandu Skydiving Croatia usavršio prethodno stečena znanja u području mehanike. Zadužen je za organizaciju projektnog tima i vanjskih suradnika te implementaciju mehaničkih rješenja u održivi sustav za aeroponski uzgoj salate.

Drugi djelatnik je Koordinator aktivnosti Josip Čeović – magistar inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije smjera automatike. Na projektu je zadužen za programiranje, upravljanje i nadzor automatiziranog upravljačkog sučelja sustava. Iskustvo je stekao razvojem i projektiranjem upravljačkih postrojenja u nuklearnim elektranama u inozemstvu.

Treći djelatnik je Istraživač i djelatnik u marketingu Mia Mijatović. Zadužena je za poslove vezane uz prilagodbe prema zahtjevima tržišta – vezano za zakone i regulative te za provođenje patentne zaštite proizvoda te optimizacija proizvoda. Provodit će poslove marketinških aktivnosti izravno vezanih za komercijalizaciju rezultata istraživanja i lansiranje proizvoda/usluge na tržište te verifikacije marketinškog plana te će biti odgovorna za organizaciju operativnih marketinških aktivnosti.